Athletic Scholarships

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του College Star (2016)

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η ημερίδα του College Star στο Performance22.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε το College Star Agency από το Novi Sad της Σερβίας στην Αθήνα με θέμα:
 
“Σπουδές στις ΗΠΑ με Αθλητική Υποτροφία”

Περισσότεροι από 100 νεαροί αθλητές και αθλήτριες από διάφορα αθλήματα και οι οικογένειές τους παρακολούθησαν την εισαγωγική παρουσίαση και συμμετείχαν στη συνέχεια με ερωτήσεις. Μεγάλο ενδιαφέρον για σπουδές, όχι μόνο σε κολλέγια και πανεπιστήμια αλλά και σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς υπήρξε επισήμανση από τους εισηγητές για τα πλεονεκτήματα που έχει μία τέτοια επιλογή.

Πληθώρα αθλημάτων υποστηρίζεται από τα προγράμματα υποτροφιών του Αμερικανικού εκπαιδευτικού συστήματος, μεταξύ άλλων ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ γυναικών αλλά και κωπηλασία, ξιφασκία, ποδόσφαιρο γυναικών, στίβος, υγρός στίβος κά.

Επιλέγοντας τις ΗΠΑ για σπουδές, οι φοιτητές - αθλητές συνδυάζουν σπουδές και αθλητισμό υψηλού επιπέδου, κάτι που στη χώρα μας φαντάζει αδύνατο.

Πώς εξασφαλίζεται μια αθλητική υποτροφία; Τι ποσοστό του κόστους μπορεί να καλύψει; Ποιες είναι οι διαδικασίες; Ποιό είναι το τελικό κόστος; Αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις απαντήθηκαν και συζητήθηκαν την Κυριακή στην εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Performance22, στο ΟΑΚΑ.

Το College Star Agency από το Novi Sad, ειδικεύεται στην υποστήριξη νεαρών μαθητών-αθλητών πολλών αθλημάτων και την εξασφάλιση υποτροφιών για τις ΗΠΑ, σε Κολλέγια, Πανεπιστήμια, Ακαδημίες προετοιμασίας (Prep) ή Λύκεια (high schools).

Ευχαριστούμε το Performance22, τον Κώστα Χατζηχρήστο και τον Γρηγόρη Γονιδάκη για τη φιλοξενία. Ευχαριστούμε τονν ΑΝΤ1 για την τηλεοπτική κάλυψη (δείτε την αναφορά στο Δελτίο Ειδήσεων εδώ - στο 24.40").

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ευκαιρίες που προσφέρονται για αθλητές για σπουδές στις ΗΠΑ επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο του College Star κ. Πάνο Κοκκίνη (210 6217500, 6987217188, cs.greece@usa.com)